Hoi, wij zijn de welpen van Jan Baloys. Wij zijn jongens en meiden tussen de 7 en 10 jaar. Wij vinden het leuk om buiten te zijn. We slepen met takken en bouwen hutten in de bossen. Onze leiding heeft de namen van het jungleboek en we spelen dus ook in dat thema. Door in een thema te spelen, moeten we onze fantasie gebruiken wat goed is voor onze ontwikkeling. We leren er echt kei veel en worden steeds zelfstandiger. We hebben regelmatig een weekend, dan slapen we op de blokhut en 1 keer per jaar gaan we op outdoor weekend. Het outdoor weekend is echt super gaaf. We slapen dan in tenten in de bossen. Ook gaan we 1 keer per jaar een week op kamp in de zomer. Ook dat is super tof. We doen dan allemaal leuke dingen. We leren steeds meer zodat we ook makkelijk door kunnen gaan naar de Scouts. 

Ook bij de welpen staat plezier, veiligheid en vertrouwen voorop. 

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Kom dan gewoon een keertje op zaterdag met ons meedoen. We zijn er elke zaterdag tussen 14.00 en 16.30. 

Wil je graag meer informatie of je meteen aanmelden? Dat kan... Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer over de welpen