Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en vind je het leuk om lekker buiten te ravotten? Als dat zo is, dan moet papa of mama vooral eventjes doorlezen

Wij zijn een hartstikke leuk groepje met gezellige kinderen en enthousiaste vrijwilligers. We zijn vaak buiten te vinden en doen veel leuke bosspellen waarbij vies worden heel normaal is. Bij slecht weer gaan we niet naar buiten, maar blijven we en binnen waar we veel mogelijkheden hebben om de kids een leuk en gevarieerd programma aan te bieden. 

Scouting is een Engels woord en betekent 'verkennen' of 'ontdekken'. Dit doen onze Bevertjes dan ook volop. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen veel plezier hebben op een veilige manier en met deskundige vrijwilligers die hen van alles leren. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens op een zaterdagmiddag langs en laat je uitdagen. We draaien club van 14.30 uur tot 16.30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer over de bevers